O namaRAZBEERBRIGA
prva novosadska craft pivara

Upoznajte se sa našim pivima i otkrijte njihov jedinstveni karakter.

Istražite osvežavajuće arome obogaćene karamelnim notama, omamljujućim primesama kafe i čokolade, suptilnim uplivima peperminta i bora, kao i cvetno-citrusnim daškom egzotike.

https://razbeerbriga.rs/wp-content/uploads/2017/05/inner_vertical_01.jpg
https://razbeerbriga.rs/wp-content/uploads/2019/02/Razbeer_Piva_Bandiera.png

RazBeerbriga voli druženjeDRUŠTVENA ODGOVORNOST I AKTIVIZAM

Sve što radimo unutar pivare, ali i van nje, bazira se prvenstveno na dobrim ljudskim odnosima, poštovanju i širenju ljubavi ka craft pivarstvu. Zajednica u kojoj živimo uvek nam je na prvom mestu. Iz tog razloga, podržavamo lokalne proizvođače i nastojimo da što veći broj sirovina i opreme kupujemo upravo od naših komšija.

Kao društveno odgovorna pivara, nastojimo da budemo deo kulturnih i društvenih dešavanja, pomognemo zajednici i damo svoj doprinos mladima oko nas.  

RazBeerbriga ceni posebnostSTAV I AUTENTIČNOST

Svako naše pivo ima svoje Ja i nastaje iz velike ljubavi prema craft pivarstvu.

Nju dele jedan basista, dvojica gitarista, dvoje profesora, jedan naučnik, dvojica menadžera i jedan Amerikanac – autentičan tim sa snažnim stavom prema autentičnom pivu.

https://razbeerbriga.rs/wp-content/uploads/2017/05/pouring_beer.jpg
https://razbeerbriga.rs/wp-content/uploads/2019/02/Razbeer_Piva_Stalker.png

RazBeerbrigaPRAVIMO PIVA KAKVA BISMO I SAMI VOLELI DA PIJEMO

Bandiera Rossa (amber/red ale)
Bandiera Rossa (amber/red ale)
Suptilno zavodljiva, vatreno pitka, sa izraženom karamelnom notom i snažnom hmeljnom aromom voćkasto-citrusnog karaktera.
Black Rider (stout)
Black Rider (stout)
Mračan i dostojanstven. Odvažan, i do poslednjeg gutljaja prizeman. Dominantna aroma i balansiran miks različitih ukusa kafe, tamne čokolade i prženog slada osnovne su karakteristike ovog robusnog, nepripitomljivog stouta.
Stalker (double IPA)
Stalker (double IPA)
Gospodin Misterija, svestan svoje veličine, izazovnosti i nepredvidljivosti. Pivski MONSTRUM, snažnog tela i intenzivnih aroma peperminta, bora i citrusa. You can’t get rid of the Stalker.
Temper (pale ale)
Temper (pale ale)
Zakonom pivske privlačnosti svačiji favorit. Nenametljiv, a zagonetno privlačan. Diskretne cvetno-citrusne arome Cascade hmelja, uz podršku egzotičnog Chinooka, daju ovom svetlom ejlu pitkost i osvežavajuću notu. Klasika.
Coaster Roller (IPA)
Coaster Roller (IPA)
Kao svež povetarac, dobrodošao je gost gde god da„doćarlija“. Okrepljujuće arome i ukusi bora i citrusnog voća od pet vrsta hmelja sa američke zapadne obale i nežne note suncem obojenog ječmenog slada slivaju se u savršenu harmoniju. Sa jakim udarom hmelja za sve ljubitelje koji žele žešću dozu, a opet dovoljno prijatan za svakodnevno druženje.