Uncategorized @srSedam teških pitanja za Boška

10 Februar, 2020by Andrew0
https://razbeerbriga.rs/wp-content/uploads/2020/02/razbeerbrigateam.jpg

Boško Kustudić, CEO Razbeerbriga pivare, za Wiso portal odgovarao je na sedam teških pitanja. Odgovori na ova pitanja približiće vam svet iz Boškove perspektive, saznaćete šta je to što ga inspiriše, kako je počela Razbeerbriga priča, šta najviše voli u svom poslu i još mnogo toga.

 

Na pitanje šta je njemu lično najuzbudljivije u planovima za dalje poslovanje, Boško odgovara:

 

Imamo svoj san koji, bez obzira na okolnosti i period razvoja, uvek gledamo sa uzbuđenjem i stremimo ka njemu. Koliko god da je nekada teško i da stvari ne idu onako kako smo planirali, kratak osvrt na cilj koji imamo daje nam uvek novi nalet energije i inspiracije da treba da nastavimo da radimo ono što smo pre par godina započeli. Prosto, uvek je uzbudljivo.

 

 

Razgovarali smo i o TED predavanjima koja su na izvršnog direktora prve novosadske kraft pivare ostavila najveći utisak:

Neka od prvih TED predavanja koje sam ikada preslušao bila su predavanja sir Ken Robinsona, a i dan-danas im se vraćam. Kreirati sistem koji će u svoje središnje mesto postaviti pojedince, a ne sistem sam po sebi, izvući iz svakog maksimalni individualni potencijal, a sve to u službi tj. za dobrobit svih koji u njemu učestvuju, za mene je uvek bio san o kome ne želim samo da sanjam, već da budem deo istog.

 

Ukoliko imate nedosanjan san ili ideju za biznis, inspirišite se i ohrabrite čitajući ceo intervju na WISO portalu.

 

7 teških pitanja za Boška, Razbeerbriga

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *